Όροι Χρήσης

Χρόνος Παραγωγής: Ο χρόνος παραγωγής ενός αντικειμένου (κατά προσέγγιση και αναλόγως της παραγγελίας) κυμαίνεται από 1 εώς 3 εβδομάδες. Οπότε αν θέλετε να κάνετε κάποια ειδική παραγγελία καλό είναι να  γίνει έγκαιρα.Όλα τα προιόντα είναι χειροποίητα γι'αυτό και ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές από παραγγελία σε παραγγελία. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποστολές και Μεταφορικά Έξοδα: Το Little Pot Ceramic σας εγγυάται ότι όλες οι αποστολές συσκευάζονται και παραδίδονται στην μεταφορική εταιρεία με άριστο τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα. Σε περίπτωση κακής μεταχείρισης στην αποστολή και πρόκλησης ατυχήματος δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Τα μεταφορικά έξοδα είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται στα ταχυδρομεία ή τα τελωνεία.

Επιστροφές-Αλλαγές: Δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές αρκεί να : 1. Επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα σε 4 μέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας. 2. Να αποστείλετε πίσω την παραγγελίας σας μέσα σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολής. Επιστροφές ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ όταν συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω: 1. To προϊόν είναι ειδική παραγγελία 2. Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά που δεν ήταν δικής μας ευθύνης.

Πολιτική επιστροφών - αλλαγών: Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προϊόντων, όπως και η επιστροφή τους στην αρχική, άριστη κατάστασή τους είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Αν το προϊόν δεν επιστραφεί στην αρχική του  κατάσταση ο πελάτης είναι υπεύθυνος για κάθε απώλεια ή ζημιά.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας: Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.littlepot.gr, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Little Pot της ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.